המנה המועדפת של כולנו! פסטה בולונז' קלאסית ממכרת שלא תשאיר אתכם רעבים.
מצרכים:
פסטה טחון הקצב 400 גרם
2 בצלים בינוניים
4 גבעולי סלרי
2 גזרים
2 עגבניות גדולות
4 שיני שום
3 כפות רסק עגבניות
800 גרם עגבניות משומר
פלפל שחור טחון פפריקה מתוקה מלח שמן זית
אופן הכנה:
שלב 1: חותכים את הבצל, הגזר, הסלרי, עגבניות ושום ומאדים עם מעט שמן זית על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד להזהבה
שלב 2:מטגנים את הטחון עם מעט שמן זית תוך כדי ערבוב, מועכים ומפוררים עד שכל הטחון מוכן שלב
שלב 3:מוסיפים לטחון את הרסק עגבניות, עגבניות משומרות , פפריקה, פלפל שחור, מלח ומערבבים.
מוסיפים את שאר הירקות שאידנו, מוסיפים מים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ30 דקות
שלב 4: לקראת סוף הבישול מתקנים תיבול ומורידים את המכסה בכדי לאדות נוזלים מיותרים
Opmerkingen