top of page
Image by Todd Quackenbush

מתכוני הקצב

תבשיל נקניקיות מרגז וכרוב

אוהבים חריף? זו המנה שהולכת לככב בשולחן שלכם!


מצרכים:

נקניקיות מרגז 350 גרם

כרוב לבן

בצל ירוק

שום

3 כפות

רכז עגבניות שמן זית

2 כוסות מים

כמון

כורכום

פפריקה מתוקה מלח


אופן הכנה:

חותכים את הכרוב , הבצל והשום לרצועות דקות. חתכים את הנקניקיות המרגז לפרוסות דקות. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את השום, הכרוב והבצל הירוק מוסיפים מעט כמון, כורכום פפריקה מתוקה ומלח מוסיפים 3 כפות רכז עגבניות מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ20 דק על אש קטנה. לאחר מכן מנחים את הנקניקיות מרגז על התבשיל ומכסים לעוד 15 דקות.



763 צפיות
bottom of page