top of page
Image by Todd Quackenbush

מתכוני הקצב

תבשיל קציצות אפונה וסלרי


תבשיל מנצח לכל אירוח שישגע את כל האורחים!


מצרכים: 1/2 קילו טחון מהצומח

1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ דק דק

1 בצל בינוני קצוץ דק

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית כמון כפית פפריקה אדומה

1/4 כפית כורכום


לרוטב ואפונה:

1 בצל גדול קצוץ

6 שיני שום כתוש

1/4 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 צרור כוסברה קצוץ דק

מלח לפי טעם

שקית אפונה קפואה

כ-חצי ליטר מים


 

הוראות הכנה:

לטגן את הבצל עד להזהבה, מוסיפים שום

ואת שקית האפונה, תבלינים, מים וכוסברה.

לאחר רתיחה של 10 דקות, מסדרים

את הקציצות בסיר ומבשלים 20-30 דקות.


בתאבון!






bottom of page