אוהבים חריף? זו המנה שהולכת לככב בשולחן שלכם!
מצרכים:
נקניקיות מרגז 350 גרם
כרוב לבן
בצל ירוק
שום
3 כפות
רכז עגבניות שמן זית
2 כוסות מים
כמון
כורכום
פפריקה מתוקה מלח
אופן הכנה:
חותכים את הכרוב , הבצל והשום לרצועות דקות. חתכים את הנקניקיות המרגז לפרוסות דקות. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את השום, הכרוב והבצל הירוק מוסיפים מעט כמון, כורכום פפריקה מתוקה ומלח מוסיפים 3 כפות רכז עגבניות מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ20 דק על אש קטנה. לאחר מכן מנחים את הנקניקיות מרגז על התבשיל ומכסים לעוד 15 דקות.
Comments