תבשיל מנצח לכל אירוח שישגע את כל האורחים!
מצרכים: 1/2 קילו טחון מהצומח
1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ דק דק
1 בצל בינוני קצוץ דק
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון כפית פפריקה אדומה
1/4 כפית כורכום
לרוטב ואפונה:
1 בצל גדול קצוץ
6 שיני שום כתוש
1/4 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 צרור כוסברה קצוץ דק
מלח לפי טעם
שקית אפונה קפואה
כ-חצי ליטר מים
הוראות הכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה, מוסיפים שום
ואת שקית האפונה, תבלינים, מים וכוסברה.
לאחר רתיחה של 10 דקות, מסדרים
את הקציצות בסיר ומבשלים 20-30 דקות.
בתאבון!
Comments